Goat Simulator 3 – a jedem!

Ohlášení Goat Simulatoru 3 si vystřelilo z fanoušků

10. 6. 2022
Zdroj náhledu: Coffee Stain Studios

Na pomyslném seznamu nejočekávanějších her mnoha hráčů najdete kousky jako například Half-Life 3, Portal 3 a mimo jiné také Dead Island 2. Vývojáři v Coffee Stain Studios si řekli, že je Summer Game Fest ideální šancí k tomu, vyprankovat nedočkavé fanoušky a naservírovat jim parodii osm let starého traileru na Dead Island 2. Bohužel i my sami jsme v prvních vteřinách vstali ze židlí s otevřenou pusou v důsledku nevěřícího údivu. Jakmile se však na sličnou bruslařku místo zombie vrhla naštvaná koza s nadupaným arzenálem, ihned jsme věděli, že tady něco nehraje. V moment, kdy se na konci objevil nápis „Goat Simulator 3“, nadšení bylo to tam a vystřídal ho vztek smíšený se širokým úsměvem. Nutno uznat, že toto se Coffee Stain Studios skutečně povedlo a díky tomuto drobnému fórku si ihned získali obrovskou pozornost.

Kdo jste ještě o Goat Simulatoru neslyšeli, v roli nezbedných koz se můžete volně pohybovat po herní mapě, tropit nejrůznější trampoty a vyvolávat chaos. Titul samozřejmě nabízí sandboxový zážitek, abyste si ho řádně užili. Goat Simulator 3 nabídne kooperaci až čtyř hráčů, buďto lokálně, či prostřednictvím online multiplayeru. Jelikož jde o v pořadí třetí díl, přibude také několik novinek, jako například několik miniher a možnost hrát za různá zvířata – prase, nosorožce, žirafu – všechna samozřejmě s vyplazeným jazykem. Goat Simulator 3 bude přímo navazovat na první díl a vyjít by měl někdy na podzim tohoto roku pro PC (Epic Games Store) a konzole.

Doufejme, že se s námi vývojáři brzy podělí o další podrobnosti.

Nikola Mrázová Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.