Hood - PS Plus duben 2022

PS Plus duben 2022 nabídne tři zajímavé tituly

30. 3. 2022
Zdroj náhledu: igdb.com

Společnost Sony odhalila nové hry pro svou předplatitelskou službu PS Plus na měsíc duben roku 2022. Tentokrát Sony nabídne tři tituly, které si můžete od 5. dubna přidat do své knihovny. My vám jako vždy ukážeme, o které hry se jedná.

Zdroj: Playstation

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated (PS4)

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated je klasická plošinovka, v níž se vžijete do role SpongeBoba a jeho přátel Patricka a Sandy. Vaším úkolem je překazit nehezké plány zlého Planktona, který se spolu s jeho armádou robotů bude snažit ovládnout Bikini Bottom.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated bude v PS Plus duben 2022 dostupný do 2. května.

Hood: Outlaws & Legends (PS4, PS5)

V této online multiplayerové hře se rozdělíte do čtyřčlenných družstev, kde je vaším úkolem najít ukrytý klíč, sebrat truhlu a odnést ji na cílové místo. Komu se to podaří první, vyhrává. Na výběr máte z několika postav, přičemž každá z nich disponuje jedinečnými schopnostmi a dovednostmi.

Hood: Outlaws & Legends bude ve službě PS Plus měsíce dubna rovněž dostupná do 2. května.

Slay the Spire (PS4)

Titul Slay the Spire je zajímavá karetní hra s prvky RPG a roguelike. Vydejte se na jedinečně dobrodružství, objevte mocné relikvie, které vylepší vaše schopnosti a vytvořte jedinečný balíček karet, abyste byly schopni porazit i ty nejsilnější nepřátele.

Slay the Spire určený pro PS4 bude v PS Plus duben 2022 dostupný také do 2. května.

Zdroj: Playstation

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.