Gran Turismo 7 - náhledovka

Bylo odhaleno oficiální datum vydání Gran Turismo 7

10. 9. 2021
Zdroj náhledu: Playstation

V rámci akce Playstation Showcase byla vydaná oficiální ukázka spolu s datem vydání. Na Gran Turismo 7 se můžeme těšit v březnu příštího roku.

Konkrétně GT 7 přijede 4. března 2022 na konzole Playstation 4 a Playstation 5. Není překvapením, že série zůstane věrná své exkluzivitě pro konzoli Playstation a tak vydání na jiné platformy očekávat alespoň zatím nemůžeme.Dobrou zprávou pro všechny fanoušky série je návrat kariérního režimu GT Campaign a rovněž přítomnost i několika okruhů známých ze starších dílů. Mezi ně patří například Trial Mountain nebo High Speed Ring. Kromě toho nabídne Gran Turismo 7 i dynamickou změnu počasí a nemůžeme zapomenout ani na přítomnost foto módu s podporou HDR. Fotografie budeme moci vytvářet na více než 2500 místech ve 43 zemích světa.

Zdroj: Playstation

Vývojáři z Polyphony Digital slibují, že nový díl nabídne realistický zážitek jako nikdy předtím. Budeme tedy velmi zvědaví, kam se GT 7 po stránce realismu posune. Samozřejmostí je i vizuální a technická úprava a vylepšování vozidel.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.