Madrinas - úvod

Spolupráce mezi DBD a Madrinas potěší všechny 

3. 10. 2024
Zdroj náhledu: Madrinas a Behaviour Interactive

Nedávná spolupráce mezi populární asymetrickou hororovou hrou Dead by Daylight a kávovou značkou Madrinas vyústila ve vzrušující produkt, který nadchne jak hráče, tak i kávové nadšence. Limitovaná edice Collector’s Box s názvem Blood Orange Mocha Cold Brew Coffee je vzrušujícím doplňkem do sbírky každého fanouška. Tento speciální boxík vám slibuje jedinečný kofeinový zážitek, který je stejně poutavý jako hra samotná. 

Po otevření krabice vás jako první zaujme zářivé balení, které připomíná děsivý a zároveň pohlcující svět Dead by Daylight. Uvnitř boxu se nachází tuba s příchutí Blood Orange Cold Brew Coffee. Ta v sobě spojuje citrusové a pomerančové tóny s bohatou čokoládovou chutí. Díky svému robustnímu obsahu kofeinu 188 mg v každé porci nabízí pořádnou vzpruhu pro dlouhé noční hraní. Tato směs vás nejenže nabije energií, ale zároveň vám poskytne osvěžující nádech tradiční chuti kávy. 

Nejvíce zajímavou částí této sběratelské krabičky je limitovaná edice Dead by Daylight shaker cup. S tímto stylovým šejkrem je míchání tohoto studeného nápoje hračka. Šejkr také slouží jako elegantní pocta hře a umožňuje hráčům pochlubit se tímto jedinečným kouskem ve svém každodenním životě. 

Zdroj: Madrinas a Behaviour Interactive

Krabička je navíc dodávána s exkluzivním kódem pro uplatnění ve hře. Pod tímto kódem hráči získají tričko pro Mikaelu Reid s názvem Bewitching Barista a charm s názvem Moonstone Cafe Cup. Díky tomu dodává tato sběratelská krabice fanouškům hmatatelný způsob, jak propojit svůj zážitek z dobré kávy s hraním. 

Stručně řečeno, sběratelská krabice Dead by Daylight a Madrinas Limited Edition je naprostou nutností pro fanoušky hry a milovníky kávy. Díky svému inovativnímu chuťovému profilu, sběratelským předmětům a silnému kofeinovému nakopnutí se tak stává lahodným zabijáckým doplňkem pro každou vaši herní seanci. 

Box se prodává za 34,99 dolarů, což je v přepočtu na naše koruny něco kolem osmi seti korun. Pokud byste chtěli vyzkoušet i jiné kolektorské boxíky, máte možnost ochutnat například Street Fighter Collector’s Box, Halo Collector’s Box či Palia Chapaaccino Collector’s Box a mnohé další. Zároveň můžete už nyní zakoupit v předprodeji Cyberpunk 2077 Collector’s Box, který vyjde v listopadu tohoto roku. 

Zdroj: Madrinas a Behaviour Interactive

Petra Svobodová

Ke hraní se dostala jako malá, když s tatínkem hráli na TV konzoli Maria a tanky. Na střední začala hrát s nejlepší kamarádkou wowko a už u hraní zůstala. Nejoblíbenější herní sérií je Dragon Age (dohraná snad milionkrát). Převážně hraje hororovky a příběhové hry. Ráda si přečte dobrou knihu, sleduje horory a miluje kávu.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.