Ambulance Life Simulator náhled

Ambulance Life: A Parademic Simulator se ukazuje v gameplay traileru

4. 9. 2024
Zdroj náhledu: Aesir Interactive

Já miluju simulátory, kde se hráč uchopí role jedné ze záchranných složek, ať už hasiče, policisty, či záchranáře. Díky vývojářskému studiu Aesir Interactive jsem již měla možnost zahrát si za strážce zákona ve hře Police Simulator: Patrol Officers, nyní mi toto stejné studio splní i další přání. Jeho dalším nadcházejícím počinem bude Ambulance Life: A Parademic Simulator, kde si zahrajete za záchranáře. Datum vydání stále specifikováno není, nicméně byl vydán gameplay trailer, ve kterém hra dle mého názoru vypadá velmi slibně. Přesvědčte se sami.

V Ambulance Life bude hrát roli každá jedna sekunda. Jakmile přijmete volání o pomoc, hra na život a na smrt začíná. Jedná se nejspíše o zcela první simulátor, který se co nejvíce realisticky bude snažit napodobit práci záchranáře.

Vše se bude odehrávat v městečku San Pelícano, kde se nachází hned několik různých čtvrtí. Může zde docházet k malým nehodám, ale i k těm mnohem závažnějším. Jakmile jste povoláni do akce, musíte se co nejrychleji dostat ke svojí sanitce, zapnout majáky a prokličkovat uličkami na místo nehody. Jak jsem již zmiňovala, Ambulance Life se bude snažit být co nejvíce realistický, tudíž jakmile přijedete na místo nehody, musíte co nejrychleji zhodnotit situaci, určit počáteční diagnózu, uklidňovat pacienta a poskytnout první pomoc. Pokud se bude jednat o velmi vážná zranění, je vaším hlavním cílem dostat zraněného co nejrychleji do nemocnice, pokud možno stále živého. Hra také nabídne několik katastrofických scénářů.

Jak jsem již psala výše, datum vydání stále není známo, nicméně pokud vás titul zaujal, nezapomeňte si jej přidat do svého seznamu přání na Steamu.

Adéla Pfefrová

Od útlého dětství sledovala staršího bratra, jak hraje hry. A nakonec se to i pro ni stalo její vášní. V současné době téměř každý den ztrácí své nervy u hry Counter-Strike: Global Offensive, kterou hraje dlouhých 5 let. Její slabostí jsou rozhodně survival hry, jako například The Long Dark nebo The Forest. Svojí povahou je extrovert, když zrovna nesedí u her nebo seriálů, ráda poznává nové lidi a věnuje všechen svůj volný čas svým přátelům a rodině.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.