Beyond-Good-Evil - 20th-Anniversary-Edition-Cover nové logo

Nostalgická cesta do herní historie v Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition

24. 6. 2024
Zdroj náhledu: Ubisoft

Ubisoft oslaví 20. výročí svého kultovního titulu Beyond Good & Evil vydáním remasterované edice Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition, která hráčům přinese vylepšenou verzi této milované klasiky. Původní hra spatřila světlo světa již v roce 2003 a stala se ikonou díky své jedinečné kombinaci akční adventury s investigativní žurnalistikou a nezapomenutelným příběhem.

Hráči se opět podívají na planetu Hillys a budou sledovat osudy Jade, investigativní novinářky a bojovnice, která se rozhodne odhalit pravdu skrývající se za mimozemskou invazí. Remaster přináší kompletně přepracovanou grafiku, aby odpovídala dnešním standardům, ostřejší textury a plynulejší animace. Konečně si budeme moci vychutnat hru v rozlišení až 4K při 60 fps. Vylepšeno bylo také ovládání, AI nepřátel a QoL úpravy uživatelského rozhraní, které přenesou tuto legendární klasiku do moderní podoby. Celý soundtrack byl nově nahrán, aby hráčům poskytl ještě hlubší zážitek. Přesto si hra stále zachovává svou původní atmosféru.

Nové honby za pokladem odhalí více o Jadeině minulosti a možná nastíní události z Beyond Good and Evil 2. Pro nadšence budou přidány nové achievementy, stejně jako nový Speedrun mód. Hráči se také mohou těšit na exkluzivní artworky, dokumenty a další materiály, které nabídnou pohled do zákulisí vývoje hry.

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition je oslavou herní historie a poctou všem fanouškům, kteří tuto hru milovali. Přináší zpět kouzlo původního titulu a zároveň ho obohacuje o moderní prvky, které zajistí, že hra bude zajímavá i pro současné hráče. Nám nezbývá než věřit, že očekávaný druhý díl je stále ve vývoji a nepřidá se na seznam zrušených her. Remasterovaná edice vychází již 25. června na platformy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch a PC.


Článek pro Gaming Professors napsal Jiří Vančura.

Gaming Professors

Externí redaktoři nám občas podají pomocnou ruku. Každý se svou specializací zaměřuje na jiné typy her a dohromady tak pokrývají širokou škálu herních žánrů. Přidat se můžeš i ty!

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.