Necromantic - úvod

Necromantic – kde smrt je jen začátek 

22. 5. 2024
Zdroj náhledu: Igdb.com

Necromantic, vyvinutý společností Blinkmoon Games, přináší svěží pohled na žánr rogue-lite, který uchvátí hráče svou jedinečnou směsí temné fantasy a strategického deckbuildingu. Titul prozatím vyjde v předběžném přístupu, a to už 22. května. Necromantic nabídne podmanivý svět k prozkoumávání, náročnou hratelnost a působivý příběh. 

Příběh Necromantic se točí kolem nekromanta (nekromantky), který se po tragické nehodě ocitne prokletý mocí křísit mrtvé. Tato síla, i když je zpočátku děsivá, se stane později nástrojem jeho vykoupení. Hráči budou procházet světem, který je prošpikovaný korupcí a skrytými tajemstvími. Příběh je vyprávěn skrze propracované dialogy, lore a interakci postav. Zatímco vyprávění se neustále vyvíjí, jeho základ slibuje, že přinese poutavý a emocionálně rezonující zážitek. 

Necromantic vyjde v předběžném přístupu. Titul prozatím nabídne k prozkoumání tři různé biomy, z nichž každý má své jedinečné výzvy a nepřátele. I když aktuální obsah hry už je solidní, hráči se mohou těšit i na budoucí rozšíření. To by mělo obsahovat nové biomy, postavy a herní mechanismy. 

Páteř hry Necromantic spočívá ve strategickém deckbuildingu. Hráči si sestavují vlastní balíčky karet, jež představují kouzla, schopnosti, a dokonce i nemrtvé jednotky, kterým mohou velet. Tento systém sestavování balíčku je dosti přizpůsobivý a umožňuje vytvářet různé herní styly, od agresivních taktik až po obranné strategie. Boj je rychlý a vzrušující, ale i náročný na taktické myšlení a rychlé rozhodování. 

Titul se odlišuje svým výrazným uměleckým stylem a strašidelnou atmosférou. Prostředí hry jsou krásně navržená a vizuálně pohlcující, což přispívá k celkovému pocitu hrůzy. Hra také zavádí inovativní mechanismy, jako schopnost ovládat mrtvé, jež dodávají hře jedinečný rozměr. 

Zdroj: Igdb.com

Necromantic je slibná hra se strhujícím příběhem, poutavou hratelností a jedinečným světem k prozkoumání. I když je hra v předběžném přístupu, již nyní nabídne bohatý obsah a přesvědčivou vizi. Díky neustálému vývoji a zpětné vazbě komunity má Necromantic potenciál stát se výjimečným titulem v žánru rogue-lite. Pro ty z vás, kteří už se přesytili hrou Vampire Survivors, je tento titul jasná volba. 

Zdroj: bloody-disgusting.com

Petra Svobodová

Ke hraní se dostala jako malá, když s tatínkem hráli na TV konzoli Maria a tanky. Na střední začala hrát s nejlepší kamarádkou wowko a už u hraní zůstala. Nejoblíbenější herní sérií je Dragon Age (dohraná snad milionkrát). Převážně hraje hororovky a příběhové hry. Ráda si přečte dobrou knihu, sleduje horory a miluje kávu.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.