GTA 6 - nová úvodka

Byli odhaleni dabéři postav z GTA 6?

7. 5. 2024
Zdroj náhledu: igdb.com

GTA 6 se dlouhodobě drží na vrcholu nejočekávanějších her od Rockstar Games. Jen stěží bychom v historii videoher našli titul, který by byl doprovázen větším množstvím leaků a kontroverze. Není tedy divu, že první oficiální trailer, jenž spatřil světlo světa v prosinci minulého roku, doslova zaplavil internet a vyvolal vlnu nadšení, ale i kritiky. Část fanoušků vyjádřila zklamání nad vizuální stránkou hry, která se podle nich od pátého dílu, starého již jedenáct let, příliš neposunula. Další kritizovali návrat do Vice City, inspirovaného sluncem zalitým Miami. Pochybnosti vyvolalo i rozhodnutí Rockstar Games poprvé v celé historii série představit hratelnou ženskou postavu.

Známe dabéry a bude mít GTA 6 odklad?

GTA 6 nabídne dva protagonisty – Luciu a Jasona. Zatímco část komunity reagovala na novinky s kritikou, druhá polovina se nechala unést nadšením a pustila se do pátrání po hercích, kteří propůjčí své hlasy hlavním postavám… a zdá se, že uspěli. Již delší dobu se spekuluje, že Luciu ztvární americká herečka Manni L. Perez, známá ze seriálů East New York, Policie Chicago, Jessica Jones či Zákon a pořádek. Perez v jednom podcastu nepřímo naznačila svou účast na významném projektu, avšak kvůli dohodě o mlčenlivosti nemohla sdělit bližší informace. Neprozradila ani, zda se jedná o film, seriál, či jiný typ projektu. Nicméně twitterové video srovnávající Perez s Luciou prakticky potvrdilo její účast ve hře.

Zatímco identita herečky ztvárňující Luciu je víceméně potvrzena, otázka Jasonova představitele zůstává nezodpovězena. Youtuber LegacyKillaHD spekuluje, že by se mohlo jednat o Dylana Rourkea, herce známého ze seriálů Grey's Anatomy, Station 19 a Modern Family. Věrohodnost těchto informací je však zatím nepotvrzená. Rockstar Games se k obsazení hry oficiálně nevyjádřil, takže nám nezbývá než vyčkávat na další informace. Vydání GTA 6 je prozatím naplánováno na příští rok pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. O PC verzi zatím nepadlo ani slovo.

Youtuber ve svém videu nicméně zpochybnil dříve uvedené datum vydání a naznačil, že Rockstar Games cílí spíše na podzim 2025, případně až na rok 2026. Zároveň předpokládá, že koncem léta či začátkem podzimu se dočkáme druhého traileru nebo dalších detailů o hře. Zda se jeho předpovědi naplní, ukáže až čas.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.