Godeal24 Microsoft Software

Originální a doživotně platné licence Office 2021 Pro jsou k dispozici na Godeal24 za pouhých 24,24 €!

13. 12. 2023
 

Microsoft Office je klíčovým nástrojem pro všechny uživatele, a to jak z profesního, tak z osobního hlediska. Software společnosti Microsoft však může být spojen s vysokými náklady, které nejsou dostupné pro všechny peněženky, ale GoDeal24 má k dispozici několik digitálních řešení, která jsou v dosahu každého rozpočtu.

Za 24,24 € získáte 8 základních programů Microsoft

Moderní produktivita jde ruku v ruce s vybavením těmi nejschopnějšími aplikacemi. Od zpracování textu přes vytváření tabulek, prezentací, odesílání e-mailů a další – chcete mít kompatibilní a pokročilý výběr programů, které splní všechny vaše potřeby. Pokud chcete jít koupit reputaci, důvěřujte Godeal24. Navíc po omezenou dobu můžete získat Microsoft Office Professional 2021 pro Windows za pouhých 24,24 € (reg. 219 USD).

GoDeal24 je důvěryhodný internetový obchod s 98% vynikajícím hodnocením na TrustPilot. V tomto digitálním obchodě najdete neuvěřitelné slevy a dobrou, profesionální technickou podporu pro vaše dotazy. Ať už si vyberete kterýkoli z produktů Godeal24 pro Office nebo Windows, bude pro vás připraven jednorázový klíč pro instalaci Microsoft Office do vašeho domácího nebo pracovního počítače. Uživatelé Macu budou muset upgradovat alespoň na verzi 11 Big Sur a uživatelé Windows budou muset mít nainstalovaný systém Windows 10 nebo 11. Aby bylo možné optimalizovat používání operačního systému, doporučuje Godeal24 zakoupit Windows 11 Pro za pouhých 12,12 €.

Nabídka Microsoft Office pro uživatele Macu i Windows zahrnuje doživotní přístup k těmto zavedeným a oblíbeným programům: 

  • Microsoft Office Word
  • Microsoft Office Excel
  • Microsoft Office PowerPoint
  • Microsoft Office Outlook
  • Microsoft Office OneNote
  • Microsoft Office Publisher
  • Microsoft Office Access
  • Microsoft Office Teams

Oficiální licence Microsoft Office na GoDeal24

Okamžité digitální doručení na e-mail

Další z výhod GoDeal24 je pohodlí, které uživatelům nabízí. Vše proto, že jakýkoli software zakoupený na online platformě je během několika sekund doručen v digitální podobě na e-mailovou adresu uživatele.

Ještě lepší však je, že GoDeal24 nabízí profesionální technickou podporu 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Specializovaná technická podpora a 98% vynikající hodnocení na TrustPilot zaručují podmínky, které potřebujete k získání nejlepší ceny u GoDeal24.

Tyto nabídky jsou ověřenými kupujícími hodnoceny v průměru 4,9/5 hvězdiček a více. Jeden z nedávných pětihvězdičkových recenzentů z Česka napsal: „Windows a kancelářské balíčky jsem zakoupil již pětkrát a s nákupem jsem spokojen. Vše funguje skvěle. Doporučuji nákup na těchto stránkách, pokud nechcete platit předražené produkty.“
Kontaktujte Godeal24: [email protected]

Jak zaplatit?

  • Přejděte na stránku pokladny, pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet) a poté vyplňte „Fakturační údaje“.
  • V tomto kroku vyberte „CWALLETCO“ a klikněte na „Continue“.
  • Zkontrolujte prosím svou objednávku a klikněte na „Place Order“. (Ceny se mohou kdykoli změnit. Řiďte se prosím aktuální prodejní cenou!)
  • Poté se zobrazí tato stránka a klikněte na „Choose payment methods“.
  • Nakonec můžete k dokončení platby použít službu PayPal.
Tagy:

Reklamní sdělení

Jedná se o obsah publikovaný ve spolupráci se zadavatelem třetí strany. Pokud byste měli o podobný článek zájem, neváhejte nás kontaktovat na [email protected]

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.