ATS California - loďka

SCS Software přibližuje další část předělávky Kalifornie pro ATS

16. 10. 2023
Zdroj náhledu: SCS Software

Po delší době tu máme ze strany SCS Software další informace o pokračující předělávce státu Kalifornie, který se ve hře American Truck Simulator více přibližuje novějším rozšířením.

Třetí vlna vylepšování byla zaměřena hlavně na západní část Kalifornie, přičemž upraveny byly silniční sítě, jež lépe využívají současné měřítko. Výsledkem je tedy více prostoru pro vytvoření dalších silnic a dálnic nebo rozšíření současných měst či průmyslových odvětví. Abychom byli konkrétnější, vývojový tým se v poslední době soustředil například na přepracování vyhlídkové pobřežní trasy CA-1/US-1 mezi úseky dálnic měst San Rafael a San Francisco, které ono současné měřítko, jež bylo krátce po vydání hry změněno, využívá naplno. Výsledkem jsou nové možnosti a zcela nové uspořádání zmíněné vyhlídkové trasy. V konečném důsledku by tak měla ještě více odpovídat realitě, než tomu bylo dosud.

Zdroj: SCS Software

Čím je CA-1/US-1 ve hře American Truck Simulator také výjimečná, jsou neskutečné výhledy na Tichý oceán a přírodní krásy, jako jsou různé útesy, zvlněné kopce či lesy. Všechny tyto aspekty rovněž vývojáři z SCS Software aktualizovali do reálnější podoby. Další informace či více obrázků naleznete na stránkách studia.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.