ATS Kansas - historie

Kansas pro American Truck Simulator se pochlubil památkami

15. 10. 2023
Zdroj náhledu: scs software

Vydání dalšího mapového rozšíření pro českou kamionovou hru American Truck Simulator se blíží a vývojáři z SCS Software odhalují v souvislosti s tím další a další detaily. Tentokrát se pochlubili s obrázky znázorňujícími památky, jimiž budeme v novém rozšíření projíždět.

Mnoho památek a dominant v Kansasu sahá daleko do historie, až do dob pionýrů a expanze Spojených států amerických na západ. Většina historických míst vypráví příběh o osadnících, kteří statečně vybudovali zdejší krajinu a města, jež tu stojí dodnes. Velkou dominantou jsou nicméně také všudypřítomné přírodní památky, od nádherných geografických útvarů, jako je známý Monument Rocks, až po úžasné nezapomenutelné výhledy.

Kromě památek najdeme v Kansasu také mnoho muzeí, která celou historii tohoto státu ještě více přibližují a dávají najevo, že se nacházíme na opravdu jedinečném a historicky zajímavém místě. Nejzajímavější muzea najdeme například ve městě Dodge City, a to konkrétně muzeum Boot Hill, které se nachází na původním místě hřbitova Boot Hill Cemetery. Za zmínku stojí i třeba Historical Muzeum v Kansas City, přibližující historii průmyslu v Kansasu. Další informace naleznete na oficiálních stránkách studia.

Zdroj: SCS Software

Rozšíření American Truck Simulator: Kansas by mělo do hry dorazit ještě v letošním roce. Kromě něj vývojáři z českého studia SCS Software pracují také na DLC Nebraska a Arkansas. Mimo ATS je za rohem i rozšíření West Balkans pro Euro Truck Simulator 2, které dorazí již 19. října.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.