Forza Motorsport - Xbox Game Pass

Xbox Game Pass se v první polovině října rozšíří o šest nových kousků

4. 10. 2023
Zdroj náhledu: Microsoft

Microsoft ukázal celkem šest nových her, které si budou moci v první polovině října přidat předplatitelé služby Xbox Game Pass. Najdeme mezi nimi samozřejmě novou Forzu Motorsport nebo Warhammer 40 000: Darktide.

Prvním kouskem je Gotham Knights, jenž je v mnoha ohledech označován jako nástupce legendární akční série Batman. Tento titul je v rámci Xbox Game Passu dostupný už nyní. Dalšími hrami, které jsou k dispozici již nyní, je tahová strategie The Lamplighters League a akční střílečka Warhammer 40 000: Darktide. Všechny zmíněné hry jsou možné hrát na PC, konzolí Xbox Series a Cloudu.

V následujících dnech se předplatné rozšíří o další tři dny. Za necelý týden, konkrétně 10. října, dorazí do služby Xbox Game Pass dlouho očekávaný nový díl simulační závodní série Forza Motorsport. Později, 12. října, se pak bude jednat o kooperační nezávislou hru From Space a 14. října přijde do služby také Like a Dragon: Ishin.

  • Gotham Knights (Cloud, PC, Xbox Series ) –  již dostupný
  • Lamplighters League (Cloud, PC, Xbox Series ) – již dostupný
  • Warhammer 40 000: Darktide (Cloud, Xbox Series ) – 4. října 
  • Forza Motorsport (Cloud, PC, Xbox Series ) – 10. října 
  • From Space (Cloud, konzole, PC) – 12. října 
  • Like a Dragon: Ishin (Cloud, konzole, PC) – 17. října

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.