High on Life – úvodka

Humble Bundle: užijte si cestu do vesmíru

23. 8. 2023
Zdroj náhledu: igdb.com

Máme pro vás další typ, u kterého si můžete odpočinout po náročném dni v práci nebo po škole. Humble Bundle pro vás připravil balíček s názvem Space Out. Tento bundle je tříúrovňový a za solidní cenu 27,44 eur nabízí osm titulů. Zakoupit jej lze do 5. září 2023, máte tedy ještě čas na rozmyšlenou.

Vyberte si jednu ze tří úrovní:

1. úroveň

Tento balíček nabízí hned tři možné úrovně a začíná na krásné ceně 9,14 €. Za to můžete získat dva tituly a jeden kupón, a to Journey to the Savage Planet, Breathedge a Journey To The Savage Planet: Hot Garbage DLC Coupon (55%).

2. úroveň

Rozhodnete-li se do svého volného času investovat o trochu více, za pouhých 13,72 € se k těmto hrám přidá The Outer Worlds, Trover Saves the Universe a The Entropy Centre.

3. úroveň

To ovšem není vše. Pokud chcete získat všech osm položek, které celý balíček nabízí, stačí laťku ještě o kousek zvednout na 27,44 eur a k tomuto dosavadnímu obsahu navíc přibude High On Life a The Outer Worlds Expansion Pass

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.