Hyenas – nulová gravitace

Sega novým trailerem oznamuje uzavřenou betu Hyenas

17. 8. 2023
Zdroj náhledu: igdb.com

Společnost Sega s vydáním nového traileru na svou chystanou akční střílečku Hyenas rovnou oznámila plány na uzavřený beta test. Všichni PC hráči se skrze Steam již nyní mohou registrovat, aby měli šanci získat přístup. Testování proběhne od 31. srpna do 11. září. Návštěvníci Gamescomu v Kolíně nad Rýnem si titul mohou příští týden vyzkoušet jako první. Datum vydání Hyenas prozatím není známo, ale hra by měla vyjít údajně ještě tento rok na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Xbox One.

„Uzavřená beta verze bude zahrnovat osm specialistů včetně nových postav, jako je Mozie a Digits,“ uvedl vydavatel. „Přidají se tak do početného týmu složeného z baletky jménem Prima, velitelky Wright, super rychlého cosplayera Hero-Ki, sniperky El Silbon, šíleného Doc Hotfixe a znalce obrany Galaxii, když se ponoří do akce nulové gravitace.“

Hyenas má být šílený multiplayerový FPS kousek, ve kterém se ocitnete ve stavu beztíže. Zbohatlíci kolonizovali Mars a zbytek lidstva zanechali v odporných podmínkách ve slumu na oběžné dráze. Miliardářům z Marsu se zachce kulturního dědictví zničené Země, a tak se jakožto skupinka lstivých lupičů rozhodnete si cenné artefakty vzít jiným způsobem než za ně poctivě platit. Sestavte si tým těch nejlepších hrdlořezů, který bude bojovat nejen s umělou inteligencí bránící staré artefakty, ale i s dalšími loupežnými skupinami. Hra proti sobě postaví pět týmů po trojicích, a kdo dřív přijde, ten dřív mele.

Nikola Mrázová Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.