ATS Nebraska - domy

Další mapové rozšíření pro American Truck Simulator nás zavede do Nebrasky

13. 8. 2023
Zdroj náhledu: SCS Software

Po vydání Oklahomy celkem očekávaně oznámilo české studio SCS Software další mapové rozšíření pro American Truck Simulator. Tentokrát se podíváme do Nebrasky, tedy přesně na sever od Oklahomy a Kansasu, který do hry vyjde doufejme později v tomto roce.

Zdroj: SCS Software

Nebraska má rozsáhlou a rozmanitou krajinu plnou plání, prérií a kopců. Zřejmě nás tedy čeká stát, který bude od ostatních o něco odlišnější, což si SCS Software dalo také za cíl. Našimi tahači bychom dle slov vývojářů měli projíždět historickými trasami plnými památek, které vyobrazí skutečného ducha státu od jeho historie až po dnešní moderní dobu.

Zdroj: SCS Software

Rozlohou se Nebraska řadí na 16. místo a v počtu obyvatel se jedná o 37. nejlidnatější stát USA. Půjde tedy zjevně o další mapu s menšími městy a spíše otevřenějším prostředím. Co se týče dalších rozšíření, v plánu je, jak už bylo řečeno, Kansas a před nedávnem vývojáři vydali Oklahomu, kterou v naší redakci recenzujeme. Rozšíření American Truck Simulator: Nebraska si můžete prozatím přidat do svého seznamu přání.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.