The Elder Scrolls Online - Epic Games Store

Dobrodružná detektivka a The Elder Scrolls Online zdarma na Epic Games Store

20. 7. 2023
Zdroj náhledu: Bethesda Softworks

Jako každý týden, i dnes nám obchod Epic Games Store přináší zajímavé hry zdarma v rámci čtvrtečního rozdávání. Tentokrát si do naší knihovny můžeme přidat The Elder Scrolls Online a dobrodružnou detektivku Murder by Numbers.

The Elder Scrolls Online

Prvním titulem v dnešní rozdávačce je oblíbené MMORPG The Elder Scrolls Online, které za více než deset let dokázalo oslovit přes 22 milionů hráčů. Pokud jste již o The Elder Scrolls Online uvažovali, můžete si jej nyní vyzvednout v rámci čtvrteční rozdávačky na Epic Games Store zcela zdarma. Připojte se k vašim kamarádům či ostatním hráčům a prozkoumejte krásy rozlehlého kontinent Tamriel.

The Elder Scrolls Online bude na Epic Games Store k dispozici do 27. července 2023.

Murder by Numbers

Pokud máte rádi dobrodružné a logické detektivky, může být pro vás zajímavý druhý titul v dnešní rozdávačce, a tím je Murder by Numbers. V této hře se vžijete do role herečky, která se vydává vyřešit záhadu okolo smrti svého šéfa. Vaším úkolem je vyřešit různé hádanky, které vás následně dovedou na další a další stopy v případu.

Murder by Numbers bude na Epic Games Store rovněž dostupný do 20. července 2023. Posléze se můžeme těšit na hry Severed Steel a Homeworld Remastered Collection.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.