Mortal Kombat 1 – Smoke

Mortal Kombat 1: Smoke a Rain se vrací

7. 7. 2023
 

Během představení Kombat Kast debutovalo mnoho nových postav pro Mortal Kombat 1. Společnost NetherRealm postupně odhaluje inovované bojovníky, ať už se jedná o plně hratelné zápasníky, nebo podpůrné bojovníky známé jako Kameo, které si mohou hráči povolat na pomoc do boje. Doposud většinu oznámených hrdinů z Mortal Kombat 1 tvořily stálice franšízy, jako jsou Scorpion a Sub-Zero… což dokážu pochopit vzhledem k jejich vysoké popularitě mezi fanoušky.

Ve videu Scorpion a Sub-Zero získávají spojence v podobě Smokea, který jim poskytuje podporu při plnění jejich cíle. Smoke je stejně jako v časové linii Mortal Kombat členem Lin Kuei a v novém videu používá proti Kenshimu své smrtící kombinace a kouřové schopnosti. Rain, jak již dříve popsal spolutvůrce MK Ed Boon, dočasně bojuje s trojicí a je to velmi fascinující podívaná, co se vizualizace týče.

Nejnovější video k Mortal Kombat 1 odhalilo také dvě nová Kamea bojovníků. Prvními dvěma jsou Cyrax a Sektor, kyborgští zabijáci, kteří na pomoc Smokeovi a Sub-Zerovi nasazují smrtící směs špičkových technologií. Po předchozím vystoupení v Mortal Kombat 11 se rovněž do hry vrací Frost, Sub-Zerova učednice, jež přidá svůj chladný talent do boje Scorpiona s Johnnym Cagem.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.