Grand Theft Auto 5 - náhled

Grand Theft Auto 5 se vrací do služby Game Pass

6. 7. 2023
Zdroj náhledu: Rockstar Games

Bohužel, Grand Theft Auto 5 se do služby Game Pass vrací pouze pro Xbox a Cloud. Hráči na počítačích mají prozatím smůlu. Znamená snad návrat předzvěst oficiálního oznámení nového GTA 6, o kterém se již velmi dlouhou dobu mluví?

Grand Theft Auto 5 se do služby vrací v kompletní verzi, což znamená, že přes službu Game Pass bude možné vyzkoušet jak hru pro jednoho hráče, tak i GTA Online. Bohužel, GTA 5 se do Game Passu vrací pouze pro konzoli Xbox a Cloud. Pokud tedy máte tuto službu aktivovanou na PC, máte prozatím smůlu. Pokud byste si nicméně chtěli hru pořídit, můžete využít super akce na Steamu, kdy je GTA 5 v rámci nynějšího výprodeje dostupné za 14,99 euro.Microsoft navíc svoji službu Xbox Game Pass také od dnešního dne zdražuje. Nově si za základní verzi zaplatíte 269 Kč a za Ultimate verzi to je nově 389 Kč.

Dalšími novými kousky ve službě jsou Sword and Fairy: Together Forever (PC, konzole a Cloud) a McPixel 3 (PC, konzole a Cloud). Později v tomto měsíci ještě dorazí Insurgency: Sandstorm (PC), Exoprimal (PC, konzole a Cloud), Techtonica (PC, konzole a Cloud) a The Cave (konzole a Cloud).

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.