Xbox Showcase – úvodka 2023

Xbox a Bethesda potvrdily účast na letošním veletrhu Gamescom

6. 7. 2023
Zdroj náhledu: Xbox

Účast Xbox a Bethesda potvrdily skrze sociální sítě. Co ovšem konkrétně na veletrhu tyto společnosti ukážou, není prozatím jasné.

Tradiční veletrh Gamescom začíná 23. srpna, tudíž na povrch pomalu vyplouvají informace, které společnosti se veletrhu vlastně zúčastní. Již dříve účast potvrdilo například Nintendo. Naopak Sony se svou divizí Playstation letošní ročník opět vynechají. Xbox spolu s Bethesdou nyní potvrdily svoji účast skrze sociální sítě.

Jakých her se konkrétně od Xboxu, potažmo Bethesdy, dočkáme, není jasné. Pravděpodobně nám Microsoft prozradí něco dalšího o nadcházejícím Starfieldu a očekáváme rovněž nové informace o dalším dílu závodní série Forza Motorsport.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.