Mortal Kombat Scorpion

Mortal Kombat 1: Casey Edwards se přidává

28. 6. 2023
Zdroj náhledu: igdb.com

Podle oficiálního účtu Mortal Kombat 1 na Twitteru se na hudbě bude podílet Casey Edwards. Očekávají se fantastické beaty, uvedl vývojářský tým v oficiálním prohlášení. Edwards, který je fanouškem Mortal Kombat již od dob SNES, vyjádřil svou radost z toho, že se bude podílet na soundtracku k Mortal Kombat 1. Kromě toho zmínil, že spolupracuje s malou skupinou mimořádně talentovaných skladatelů a že hráči mohou jeho hudbu slyšet v aréně Cage Mansion.

Méně známý skladatel videoher jménem Casey Edwards se podílel na hrách jako The Division: Agent Origins a Devil May Cry 5 a jeho speciální edici. Kromě toho napsal řadu hudby k několika televizním pořadům a krátkým filmům, například Spider-Man: Cake Day, Zombie Bullfighter a RocketJump: The Show. Nejvíce se proslaví jako autor písní pro hlavní postavy ve hře DMC 5, například Devil Trigger a Bury the Light.

Hudbu pro Mortal Kombat 1 složí Casey Edwards, což fanoušky jistě potěší. Hodnotu hudby ve videohrách nelze přeceňovat a přítomnost talentovaného skladatele nepochybně zlepší celkový zážitek. Někdo by samozřejmě mohl namítnout, že měl být najat někdo známější, například Mick Gordon, Jesper Kyd nebo Hans Zimmer. Díky své znalosti série a postavení nadaného skladatele se však Edwards pro soundtrack ke hře skvěle hodí.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.