Mortal Kombat 1 – další logiáš

Mortal Kombat 1: kameo může zahrnovat více hostujících postav

19. 6. 2023
Zdroj náhledu: @MortaIIKombat

Mortal Kombat 1 je vedle nového Tekkenu 8 nejočekávanější bojovou hrou a není divu. Trailer, který jsme viděli na Summer Game Festu, nám ukázal, jak brutální tento díl bude. Kromě úžasných soubojů a jejich grafiky nám byly představeny dvě věci. Ta první, ačkoliv se to může zdát jako nejdůležitější, je ve skutečnosti druhořadou záležitostí, a tím se myslí kompletní restart série. Tou pomyslnou důležitou věcí jsou kamea bojovníků, na která se v dnešním článku zaměříme. Při odhalení hry se mohla zdát jako nepovinný prvek, ale jsou tak důležitá, že je nelze vypnout.

Zatím jsme viděli jen několik kameí bojovníků, která budou přístupná, a několik dalších uniklo spolu s informacemi o prvním Kombat Packu. Ed Boon již dříve teasoval, že tato kamea může ztvárnit kdokoliv z historie Mortal Kombat, nejen hratelné postavy. Nyní zašel ještě o krok dál a poškádlil, že by mohlo jít o hostující postavy, které nemají se sérií nic společného.

Jak upozornil uživatel Twitteru BruskPoet, Ed Boon nedávno hovořil s Warner Play Latino během herních dnů Summer Game Fest. Při rozhovoru Boon prozradil, že jeho nejoblíbenějším novým prvkem v titulu je systém Kameo a že se těší, až uvidí, co s ním hráči provedou. Na otázku, můžeme-li očekávat nové a klasické postavy, Boon prozradil, že lze počítat s čímkoliv a že tým dokonce zvažuje vytvoření některých hostujících postav pro Kameo.

Boon k tomu řekl následující: „Myslím, že můžete očekávat cokoliv. Plánujeme, že po uvedení hry na trh vydáme další postavy pro Kameo, stejně jako budeme vydávat běžné bojovníky. Velmi se těšíme, až budeme moci prozkoumat i hostující postavy pro Kameo, myslíme si, že to bude velká zábava“. Vzhledem k tomu, že bojovníci Kameo nemusí mít kompletní sadu pohybů, otevírá se tím možnost, aby se do Mortal Kombat 1 dostalo mnohem více postav, protože nemusí být natolik propracované, stačí jim jen pár pohybů a fatalit.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.