Mortal Kombat 1 – logiáš

Mortal Kombat 1: uzavřená beta se připomíná

16. 6. 2023
Zdroj náhledu: @MortalKombat

Mortal Kombat 1 se dočkal většího představení během prezentace na Summer Game Festu, takže už teď víme, že půjde o brutální pecku. Jediné, co mě trochu rozhodilo, jsou kamea rváčů, která jako by byla nedílnou součástí každého souboje. Pokud i vám nová mechanika přijde zvláštní, můžete se příští týden zkusit dostat do uzavřené bety a vyzkoušet si ji na vlastní kůži.

Testu hry Mortal Kombat 1 se mohou zúčastnit pouze hráči ze Severní Ameriky, Latinské Ameriky, Brazílie a Evropy. Přístupný bude výhradně pro konzole PlayStation 5 a Xbox řady X/S, stejně jako samotný betatest. Zátěžová zkouška poskytne podporu pro online multiplayer 1 vs. 1 a časově limitovaný režim pro jednoho hráče Klassic Towers proti oponentům s umělou inteligencí. „Účelem je záměrně zatížit naši online infrastrukturu a identifikovat potenciální problémy ještě před spuštěním hry,“ uvedla společnost Warner ve FAQ.

Pokud vám informace o uzavřené betě unikly a nevíte, jak se do ní dostat, nezoufejte. Na přihlášení máte čas do 21. června. Nezapomeňte, že přihlášení neznamená automatický přístup. Vývojáři po uplynutí registračního období zašlou náhodným zájemcům potvrzovací e-mail, ve kterém jim potvrdí vstup do bety. Sledujte tedy své e-mailové schránky, možná budete patřit mezi šťastlivce.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.