Iron Man

EA si pláclo s Marvelem, vyjdou další tři hrdinské hry

2. 11. 2022
Zdroj náhledu: IGDB.com

Když studio Motive oznámilo singleplayerovou agenturu s Iron Manem, bylo asi všem jasné, že to nemůže zůstat jen u toho. Společnost Electronic Arts (EA) uvedla, že vznikne her hned několik. Ostatně i na twitteru Marvel Games přišla oficiální zpráva, že hry budou na konzole (zatím nespecifikováno na jaké) a PC, navíc budou celkem tři. Kromě Iron Mana nás tak čekají ještě dvě oznámení. Na internetu už ale kolují spekulace, jaké dvě hry by to měly být. Jednou z možností je adventura s Black Pantherem.

Tomu ostatně nahrávalo i to, že bývalý šéf Monolith Productions Kevin Stephens si založil nové studio. Pokud vám jméno Kevin Stephens něco říká, tak je to ten pán, který měl na starosti vývoj Middle-earth: Shadow of Mordor a Middle-earth: Shadow of War. Této teorii nahrává spoustu faktorů, včetně obrovské popularity Black Panthera a momentálně i filmu Black Panther: Wakanda Forever, který jde nyní do kin.

Poslední otázkou tak asi zůstává, o kom by mohla být třetí hra. Máme tu Iron Mana a Black Panthera. Můj osobní tip je Kapitán Amerika, Hulk, Doctor Strange nebo Thor. Ve hře je ovšem i Black Widow, která je stále jednou z nejpopulárnějších postav celého Marvelu. Počkejme si tak na ohlášení a nechme se překvapit, protože dojná kráva ještě stále nese.

Patrik Klicman

Milovník her s pořádným příběhem už od prvního releasu Age of Mythology, ke kterému se dostal náhodou jako malý devítiletý kluk. Nyní je to spíš herní konzerva, která má dilema u každé nové hry, jestli ji vůbec má spustit. Jinak se jedná o vášnivého čtenáře knih a komiksů, hráče Dračího doupěte, duševního sběratele herních figurek a milovníka grilování.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.