Kena Bridge of Spirits – úvodka 2

Kena: Bridge of Spirits konečně dorazí také na Steam

21. 8. 2022
Zdroj náhledu: Ember Lab

Pokud jste toto dobrodružství dosud minuli z toho důvodu, že Kena: Bridge of Spirits vyšla exkluzivně pouze na platformu od Epic Games, můžete tento led konečně prolomit. Již za měsíc, tedy přibližně rok po vydání, vyjde titul také na platformu Steam. Při této příležitosti se také dočkáme aktualizace Anniversary Update, které přinese spoustu bonusů.

Kena: Bridge of Spirits vyjde na platformě Steam 27. září letošního roku. Pokud tedy nechcete toto symbolické datum promeškat, můžete si hru přidat do svého seznamu přání. Bohužel, v době psaní článku není možné titul předobjednat, tudíž nevíme, jaká bude oficiální cenovka. Kromě vydání na Steamu přijde do hry také aktualizace Anniversary Update, která přinese režim New Game+, Spirit Guide Trials, v němž hráči budou čelit různým výzvám.

Dále aktualizace přinese nové oblečení, které bude možné odemknout dokončením výzev v režimu Spirit Guide Trials. Nebude chybět ani vylepšený fotorežim a mnoho dalšího. Tak co, i vy čekáte, až se Kena: Bridge of Spirits objeví na Steamu?

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.