Alan Wake - Titul

Alan Wake: spisovatelova noční můra

Finské studio Remedy Entertainment, mimo jiné autoři prvních dvou dílů Maxe Payna, se nám nedávno připomnělo svým hitem Alan Wake 2. Jeho předchůdce, původní Alan Wake, sice vyšel už poměrně dávno, ale vývojáři na něj úplně nezapomněli.

7. 9. 2024
Ugly - úvodka

Ugly – krása v nedokonalosti

Ideál krásy je po staletí proměnlivým konceptem, avšak stále intenzivněji utahuje korzet lidské psychiky. Zatímco dříve byl spojován především s fyzickými rysy, čím dál častěji lidstvo uznává, že skutečná krása vychází z nitra.

Růžový a černý - úvodka

Růžový a černý – recenze

Občas si říkám, že mě žádný komiks nedokáže překvapit, ale mýlil jsem se. Mexický spisovatel a současně i ilustrátor Tony Sandoval dokázal vytvořit pozoruhodný kousek, od kterého jsem nedokázal odtrhnout zrak.

6. 9. 2024
Monster Energy Supercross 4

Monster Energy Supercross 4 – všude je bahno!

Budu k vám upřímný asi rovnou od začátku. Ze všech závodních her, od FlatOut 2 po Asphalt 9: Legends, mě bavilo jezdit s autíčky pouze buď v Need for Speed, nebo kdysi dávno v dětském oddělení v rumburské knihovně u Colin McRae Rally 3 (Fabia navždy!

6. 9. 2024
1428-Shadows-over-Silesia-1-scaled

1428: Shadows over Silesia dostane DLC!

Český titul 1428: Shadows over Silesia, za kterým stojí sólový vývojář Petr Kubíček (KUBI Games), se dočká DLC rozšíření a velké aktualizace. Připomeňme, že titul vás zavede do Slezska roku 1428, tedy do pozdní fáze temného středověku.

5. 9. 2024
Dragon Age: The Veiguard

Dragon Age: The Veilguard se ukázal v dalších 22 minutách

Jedno z nejočekávanějších herních dobrodružství letošního roku? Nejspíš. Dragon Age: The Veilguard od Bioware už nyní před svým vydáním rozdělil komunitu hráčů na zapřísáhlé předopůrce, odpůrce, fanoušky, toužebně očekávající hráče a samozřejmě nekonečné zastánce systému „je super, že každý díl vypadá jinak“.

5. 9. 2024

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.