Desková hra Takenokolor - zeton zacinajiciho hrace

Takenokolor – symfonie v barvách

Takenokolor je nádherná abstraktní hra od vydavatelství REXhry. Zaujme nejen vizuálním zpracováním, ale také svým herním mechanismem. Hra se odehrává v orientální zahradě, kde se staráte o bambusy, aby měla panda co žrát.

17. 10. 2024
The Stone of Madness - cover

The Stone of Madness ukáže peklo inkvizičního blázince

The Stone of Madness je taktická stealth adventura, v níž se postupně vžijete do role pěti neprávem odsouzených vězňů a vaším úkolem bude utéct z krutého středověkého vězení. Odehrává se ve španělském blázinci na konci 18. století, který se nachází v Pyrenejích a je to zároveň inkviziční vězení, které spravují místní jezuité.

17. 10. 2024
Dragon Age: Volání - cover

Dragon Age: Volání

Jak tomu tak bývá, když už jsme začali informovat o nějaké té knižní sérii, budeme v tom pokračovat i v případě Dragon Age. Druhým románem, který vycházel, byl Dragon Age: Volání (v originále Dragon Age: The Calling).

16. 10. 2024
DayZ Frostline - out now

DayZ Frostline je venku i s prvním letošním sněhem

DayZ, který si původně udělal jméno jako komunitní modifikace pro Arma 2, později jako standalone hra, je i dnes pro spoustu hráčů symbolem survival žánru. Ačkoliv by se na první dobrou mohlo zdát, že vaším největším problémem bude, čím naplnit prázdný žaludek a jak bojovat se smrdutými zombíky, skutečným nebezpečím je nepředvídatelný lidský faktor – […]

16. 10. 2024
DOOM + DOOM II

DOOM + DOOM 2 – Legacy of Rust

Bethesda se překonala, když nedávno vydala kompletní balík všech oficiálních 2,5D Doomů. Je to naprostá bomba pro všechny nostalgiky, jako jsem já, ale i pro hráče herní sérií Doom nepolíbené, kteří mají všechno na jednom místě a na všechny současné aktuální konzole.

16. 10. 2024

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.